top of page

di 13 okt

|

De locatie wordt later bepaald

ALV | Hoogvlietse Ondernemers Vereniging

ALV | Hoogvlietse Ondernemers Vereniging

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ALV | Hoogvlietse Ondernemers Vereniging
ALV | Hoogvlietse Ondernemers Vereniging

Tijd en locatie

13 okt 2020, 17:00 – 18:00

De locatie wordt later bepaald

Gasten

Over het evenement

Best HOV-lid,

Na een onzekere COVID-19 periode voor iedereen en wellicht dat deze periode nog langer blijft duren dan we allen zouden willen, hebben wij als bestuur overleg gehad, hoe nu verder met de bijeenkomsten van de HOV.

Allereerst hopen wij dat een ieder gezond is zowel zakelijk als prive, want dat is het belangrijkste.

Tijdens het bestuursoverleg hebben we besloten dat we in elk geval willen op de 2e dinsdag van oktober (dinsdag 13 oktober) willen opstarten met de uitgestelde ALV.

Dit zal dus NIET een reguliere netwerk bijeenkomst worden, maar alleen de ALV waarbij je jezelf vooraf dient aan te melden zodat we allemaal aan tafel kunnen zitten rekening houdend met voldoende afstand. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we de locatie voor de ALV bepalen zodat er voldoende ruimte beschikbaar is. Dit wordt dus op een later tijdstip gecommuniceerd aan de leden die zich aangemeld hebben.

Tijdens deze vergadering willen we bespreken hoe nu verder met de bijeenkomsten van de HOV en uiteraard een compensatie naar de leden toe voor de niet genoten bijeenkomsten van afgelopen periode.

Mochten jullie daar ideeen over hebben, dan vragen we je deze komende week (voor vrijdag 18-09) naar ons op de mail info@hov-hoogvliet.nl te zetten zodat we dit mee kunnen nemen in de voorstellen.

Ook zal tijdens de ALV de bestuurswisseling gecommuniceerd en bekrachtigd worden.

Wij hopen op jullie reactie en zien jullie graag gezond en wel op dinsdag 13 oktober.

m.vr.gr.

Bestuur HOV

Deel dit evenement

bottom of page