top of page

4e Lustrum Hoogvlietse Ondernemers Vereniging

Op zaterdag 18 maart j.l. was het op de dag af 20 jaar geleden dat een aantal Hoogvlietse ondernemers de “Hoogvlietse Ondernemers Vereniging” hebben opgericht. Dus alle reden voor een feestje. Dit feest stond dan ook in het teken van “Samenwerken”. In het restaurant de Zwarte Zwaan aan de Parkkade in Rotterdam moest er samen gewerkt worden om op tijd de “bom” onschadelijk te maken. Een aantal leden gingen naar buiten op de Segway om een code te zoeken in het park onder de Euromast. De anderen bleven aan boord van het schip om daar de verschillende codes te kraken. En met nog 45 seconden op de teller was de klus geklaard en kon er geproost worden op de perfecte samenwerking van die middag, maar ook op de samenwerking van de leden onderling op zakelijk gebied van de afgelopen 20 jaar. Voorzitster van de vereniging Tiny de Witte, van Arap relatiegeschenken, memoreerde nog een aantal hoogtepunten en activiteiten van de Hoogvlietse Ondernemers Vereniging en daarna kon men aan tafel voor een heerlijk diner.

Tijdens dit jubileum-jaar zijn, onder leiding van een nieuwe voorzitter, die in de komende Algemene Leden Vergadering geïnstalleerd gaat worden, een aantal acties gepland. Hierbij zullen alle ondernemers op de Gadering persoonlijk worden uitgenodigd om het 20-jarig jubileum mee te vieren tijdens het “HOV Happy Hour” op de eerste bijeenkomst na de vakanties, dinsdag 12 september. Tijdens dit happy hour zullen de genodigden verrast worden met een uniek aanbod om zich aan te sluiten bij deze leuke club actieve ondernemers uit Hoogvliet. Want nu de economie weer is opgebloeid, is het extra leuk om elkaar de business te gunnen en door samenwerking met Hoogvlietse ondernemers de werkgelegenheid in Hoogvliet weer aan te jagen.

Overig nieuws
bottom of page