top of page

HOV op bezoek bij Sparta

Op een zonnige donderdag 28 maart werden we samen met de BBC uit Spijkenisse hartelijk ontvangen door de legendarische Sparta Rotterdam. Als oudste voetbalclub in het betaalde voetbal openden ze de deuren voor ons, nieuwsgierige bezoekers, om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen. Met niet één, maar twee ondernemersverenigingen in ons midden was de sfeer bruisend en de energie voelbaar.


Na een warm onthaal met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes begonnen we aan onze ontdekkingstocht door het imposante stadion. Van de kleedkamers waar de helden zich voorbereiden tot de grasmat waarop geschiedenis wordt geschreven, elk hoekje ademde de rijke voetbaltraditie van Sparta.

Maar het hoogtepunt was niet alleen de fascinerende rondleiding; het was ook de gelegenheid om samen te komen, te netwerken en zaken te doen. Onder het genot van een goed gesprek en een lach leerden we elkaar beter kennen, ontstonden nieuwe connecties en werden banden verstevigd.

Het was een dag vol inspiratie, gezelligheid en waardevolle ontmoetingen. Een kleine impressie van een groots evenement dat nog lang zal nazinderen in onze herinneringen.Commentaires


Overig nieuws
bottom of page