top of page

HOV Kennis Quiz 2018


De strijd om de fles Champagne is gaande....

Dinsdag 13 februari 2018 was het weer tijd voor de jaarlijkse HOV Kennis Quiz. Ook deze keer was er een grote opkomst van de leden en heeft iedereen weer wat kennis opgedaan over algemene vragen, maar ook waren er kunstvragen en moesten er diverse BN-ers benoemd worden.

Uiteindelijk waren er 2 teams aan elkaar gewaagd en met een gelijke stand geëindigd en zij hebben nogmaals tegen elkaar gestreden zodat uiteindelijk Ron van Veen van Van Veen Advocaten met een lekkere fles Champagne huiswaarts ging en Marc Noyons van Promobility als 2e eindigde. Ook de jaarlijkse poedelprijs van een pak chocomel werd van harte in ontvangst genomen door het verliezende team.

Voor volgend jaar staat de HOV Kennis Quiz zeker weer op het programma en zal dan een wat meer lokaal tintje gaan krijgen.

Overig nieuws
bottom of page