top of page

HOV Gaat er met de beker van door! Beach Sport Event | KV Nikantes

Vrijdag 6 juli was het dan zover, een aantal leden van de Hoogvlietse Ondernemers Vereniging deden mee aan het Beach Event gehouden bij Nikantes.

Hier moest er gestreden worden met 14 andere bedrijven/vriendenteams. Het toernooi bestond uit Beachvolleyballen, Beachkorfballen en Beachvoetballen tegen andere bedrijven. Om 18.00 werd het startsignaal gegeven om te starten met de wedstrijden.

De opkomst van de Hoogvlietse ondernemers was minimaal. Van de vijf opgegeven spelers, bleven er na een afzegging nog vier over. De minimale bezetting van een ploeg. De start was dus matig, gelukkig bleken de overgebleven vier, Roberto Delgado, Darragh Zondervan, Erol Poyraz en Winni Kiksen wel van dusdanige kwaliteit dat er volop gestreden werd voor elke meter. Nadat de eerste drie wedstrijden gewonnen werden, bleek er ineens veel meer in te zitten dan gewoon maar meedoen en lonkte de finale. Daar werd in een zinderende korfbal wedstrijd tegen het veel jongere Los Gezelligitos gewonnen met 3-2. Hierin bleek de fitheid van Darrag, die bijna de gehele productie voor zijn rekening nam. Neemt niet weg dat ervaring, slimheid en fitheid van het winnende HOV team een prima combinatie was.

Verder bedanken we de supporters (ook al waren er dat niet heel veel) voor de steun. De wisselbeker moet volgend jaar verdedigd worden en dan hopen we op meer aanmeldingen want hoewel het er niet naar uitzag, was het toch een super avond!

Overig nieuws
bottom of page