top of page

Eerste editie 'Happen en Stappen' een succes!

Op dinsdag 14 mei was er een aparte bijeenkomst van de HOV. Happen en Stappen op de Gadering. Onder het genot van een stralend zonnetje werd er in vier ploegen van tien naar verschillende bedrijven in de Gadering gelopen. Plusprint, Uitvaartzorg Hoogvliet, HE techniek, Durft, Kick personal training en Klimaat idee waren de ontvangende bedrijven, die ieder op hun eigen manier hun bedrijf presenteerden.

Zo had HE techniek een mooie videopresentatie en Uitvaartzorg Hoogvliet veel meer te vertellen dan alleen koffie en een plakje cake. Durft vertelde over de nieuwe technieken die mogelijk zijn in de bestickering, met Kick word je gezonder en heel veel fitter. Klimaat idee, vertelde niets maar nam ons mee naar het bruine café wat in zijn pand gevestigd is en waar een leuke band voor ons optrad!

Na al dat happen en stappen eindigden we met een Quiz bij Drukkerij Plusprint, daar konden de oplettende deelnemers nog een mooie prijs winnen. De fles bubbels die beschikbaar gesteld was door Franceso van Wine en Dine, werd gewonnen door Marisa van der Wulp van Serviceburogadering. De avond werd muzikaal ondersteund door Frank en Jaimy van Pelt van SDS Events. Kortom een evenement om zeker nog een keer te herhalen.

Overig nieuws
bottom of page